Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκέμβριος, 2017

Η ροκ όπερα «Jesus Christ Superstar» κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο «Ακροπόλ» στις 8 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, σταθμός στην ιστορία του θεάματος παγκοσμίως, έρχεται στο θέατρο «Ακροπόλ» στις 8 Φεβρουαρίου του 2018!

«Εκκρεμότητα» στο χώρο «A Small Argo full of Art»

Εικόνα
Η «Εκκρεμότητα» είναι ένα σύγχρονο θεατρικό έργο για την απολεσθείσα ταυτότητα του ανθρώπου, μια Queer ανάγνωση της ύπαρξης, πριν ο όρος Queer γίνει μόδα και ξηροκάρπια στο ουίσκι του νέο-μικροαστισμού. Επιστρέφει από 4 Ιανουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου 2018 στο χώρο «A Small Argo full of Art».

«Βιοτεχνία Υαλικών» στο Θέατρο «Φούρνος»

Εικόνα
Η Θεατρική Ομάδα Νεάπολις παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, λόγω επιτυχίας, την παράσταση «Βιοτεχνία Υαλικών» του Μένη Κουμανταρέα, από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου. Φέτος η παράσταση θα παρουσιαστεί  στο θέατρο «Φούρνος», με μια νέα διανομή, σε νέα διασκευή, με ανανεωμένη ματιά.

"Αθανασία" στο θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης

Εικόνα
Από τις 8 Ιανουαρίου μόνο για οκτώ παραστάσεις. Με το θέμα της ευθανασίας καταπιάνεται η  παράσταση «Αθανασία». Πρόκειται για την τρίτη θεατρική δουλειά του κινηματογραφικού σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα, πάνω σε ένα δικό του κείμενο που αποκτά επί σκηνής τη μορφή τρισδιάστατης κινηματογραφικής αφήγησης.

Προσφορά από το Θέατρο Τέχνης για την Πρωτοχρονιά με γενική είσοδο 10 ευρώ

Εικόνα
Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει τον ερχομό του νέου έτους με μια μοναδική προσφορά: Μόνο για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όλες οι παραστάσεις του θεάτρου με γενική είσοδο 10 ευρώ!

Νέα πρόσωπα στο «Hommage»

Εικόνα
Το hommage είναι μια περίεργα ονειρική-συνειρμική περιήγηση στον κόσμο του Λευτέρη Βογιατζή. Έχει στοιχεία βιωματικά αλλά περισσότερο είναι μια προσωπική ματιά του Σπύρου Αλιδάκη μέσα στο συγκεκριμένο χώρο, όπου έζησε και δημιούργησε αυτός ο άνθρωπος. 

«Ο Δίας… ξαναγύρισε» στο Θέατρο Αλκμήνη

Εικόνα
Ένας ολύμπιος θεός έρχεται στην Ελλάδα, έπειτα από εκατό χρόνια. Το ανθρώπινο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του, οι Νεοέλληνες δηλαδή, τον οδηγεί να παρατηρήσει, να κρίνει, να αξιολογήσει…

«Καυκαλήθρες με πατάτες στο φούρνο» στο Θέατρο Φάμπρικα

Εικόνα
Από 16 Δεκεμβρίου 2017 έως 1η Μαρτίου 2018 Ένα θεατρικό έργο του Zoltan Egressy με… ποδοσφαιρική ορολογία. Ένας «αγώνας» για τις ανθρώπινες σχέσεις, με έντονα συναισθήματα και πολλά… φάουλ…

«Wilson & Wilson» του Έντγκαρ Άλαν Πόε στο Θέατρο Φούρνος

Εικόνα
Από 3 Φεβρουαρίου 2018 Μετά την πολύ πετυχημένη και συγκινητική πορεία της παράστασης «Kafka’s Freaks», που παρουσιάστηκε από τον Νικόλα Βαγιονάκη και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς κατά την τριετή παρουσίασή της σε Λονδίνο (Lost Theatre), Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σύρο, ακολουθεί ένα καινούργιο θεατρικό project.

Νοσταλγικό ταξίδι στον ελληνικό κινηματογράφο με "Τα αστέρια του χθες"

Εικόνα
Σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα Η Τίσσα Βασιλάκη και ο Γιάννης Τσοτουρίδης μας προσκαλούν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, μέσα από τη μουσικοχορευτική παράσταση "Τα αστέρια του χθες" που υπόσχεται στιγμές διασκέδασης και νοσταλγίας

«Το σπίτι στη λίμνη» στο Αγγέλων Βήμα

Εικόνα
Πανελλήνια Πρώτη Έργου και Συγγραφέα «Το Σπίτι στη Λίμνη» είναι το δεύτερο έργο του φετινού αφιερώματος του θεάτρου Αγγέλων Βήμα στο σύγχρονο αυστραλιανό θέατρο μετά το «Άνθρωπος στη Σοφίτα» του Timothy Daly που παίζεται ακόμη στο πλαίσιο του ίδιου αφιερώματος.

Aναγνωστήριο στο Θέατρο Σταθμός: απόψε η Στέλλα Αγγελέτου κι ο Κωνσταντίνος Χατζής διαβάζουν Μανώλη Αναγνωστάκη

Εικόνα
Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες με τη συμβολή θεωρητικών της λογοτεχνίας ξαναδιαβάζουν ποιήματα και πεζογραφήματα της Νεοελληνικής Γραμματείας από τον Αντρέα Κάλβο ως τον Γιάννη Κοντό κι από τον Μακρυγιάννη ως τον Μένη Κουμανταρέα. Πληροφορίες: Αναγνώσεις: Κάθε Τετάρτη στις 19:00 Εισιτήριο: 5€ Διάρκεια: 50 λεπτά Χώρος: Θέατρο Σταθμός Διεύθυνση: Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (Μετρό Μεταξουργείο) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 40 36 322 Προπώληση εισιτηρίων: Online: www.viva.gr Τηλεφωνικά: 11876 Mobile app: VIVA wallet

«Αγάπης λόγια»: Βραδιά αφιερωμένη στην οπερέτα

Εικόνα
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00 Η υψίφωνος Μαρία Γαλάνη και ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στο πιάνο και στο τραγούδι, παρουσιάζουν μία συναυλία αφιερωμένη στην οπερέττα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο & Ωδείο «Athenaeum».

Σειρά συζητήσεων για «Το Κιβώτιο» στο studio Μαυρομιχάλη: καλεσμένος ο δρ Φιλοσοφίας Απόστολος Αποστόλου

Εικόνα
Σειρά συζητήσεων για «Το Κιβώτιο» στο studio Μαυρομιχάλη: ο δρ Φιλοσοφίας Απόστολος Αποστόλου Συζήτηση 11η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο  Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με την καλύτερη θέα της Αθήνας

Εικόνα
Tα  Public Cafe  συνεργάζονται με την  CookingBrass  και σας προσκαλούν στο κορυφαίο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της πόλης. 

«Στα άκρα»: έρχεται τον Φεβρουάριο στο θέατρο Χώρα

Εικόνα
Πόσο στα άκρα μπορεί να φτάσει κάποιος για να χαθεί ή να σωθεί;» Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί στο Θέατρο Χώρα μια ομάδα νέων ταλαντούχων ηθοποιών σε μία παράσταση που βασίζεται στο αριστουργηματικό λογοτεχνικό έργο το «Γαλάζιο του Ουρανού» του σπουδαίου Γάλλου συγγραφέα Ζωρζ Μπατάιγ. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από αρχές Φεβρουαρίου 2018. 

Οι συμβουλές του Βασίλειου Κωστέτσου για άψογη εμφάνιση στο ρεβεγιόν

Εικόνα
Είναι ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής ρούχων στην Ελλάδα. Έχει ντύσει τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες και είναι ο μοναδικός που τις δημιουργίες του φόρεσαν κορυφαία μοντέλα του εξωτερικού και συμμετείχαν στις επιδείξεις του, αλλά και προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ.

«Μαρία Τυδώρ» από τις εκδόσεις Ηριδανός

Εικόνα
Από τις εκδόσεις Ηριδανός κυκλοφορεί το γαλλικό ρομαντικό δράμα «Μαρία Τυδώρ» του Βίκτωρος Ουγκώ, σε μετάφραση στα ελληνικά από τον Νεκτάριο Κωνσταντινίδη.

«'Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω»: παράταση παραστάσεων

Εικόνα
Έως 25 Ιανουαρίου στο θέατρο Ιλίσσια Βολανάκη Το εμβληματικό κείμενο του «ευφυούς» Έλληνα διανοητή, κοινωνιολόγου, δημοσιογράφου, συγγραφέα και ποιητή Ευάγγελου Λεμπέση, γραμμένο μέσα στην κατοχή, έρχεται στις μέρες μας να υψώσει ισχυρή ασπίδα στη χυδαιότητα, την αναξιοκρατία και τα κοινωνικά συστήματα που ποδοπατούν την ανθρώπινη ζωή.

Code Rail Art 2017: 22 Δεκεμβρίου η ανάδειξη των νικητών

Εικόνα
Οι δημιουργίες του διαγωνισμού Code Rail Art 2017 έχουν ολοκληρωθεί. Η τελετή της ανάδειξης των νικητών θα γίνει σήμερα (22 Δεκεμβρίου 2017). Code Rail Art 2017 Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών έχει προκηρύξει εικαστικό διαγωνισμό που αποσκοπεί στην ανάδειξη στοιχείων της Βιομηχανικής Επανάστασης, η οποία στον Ελλαδικό χώρο είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Σιδηρόδρομο. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος φοιτητές, τελειόφοιτοι και πρόσφατα αποφοιτήσαντες της ΑΣΚΤ. Τα γλυπτά δημιουργήθηκαν από συγκεντρωμένο άχρηστο σιδηροδρομικό υλικό (κυρίως μέταλλο), το οποίο βρισκόταν στον ΟΣΕ. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 μέλη, εκ των οποίων 3 είναι μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και 2 είναι εκπρόσωποι του ΟΣΕ. Τα τρία πρώτα βραβεία θα κοσμήσουν τον κεντρικό Σταθμό της Αθήνας (Στ. Λαρίσης), την αποβάθρα του Προαστιακού στο Αεροδρόμιο και την αποβάθρα του Προαστιακού Σταθμού στον Πειραιά. Σύμφωνα με την

«Ματίας ο Πρώτος»: δωρεάν παράσταση για άνεργες οικογένειες την Πρωτοχρονιά

Εικόνα
Το θέατρο Άλφα.Ιδέα περνάει τις γιορτές μαζί με όλους και όλες εκείνους για τους οποίους το θέατρο φαντάζει είδος πολυτελείας. 30 οικογένειες ανέργων θα μπορέσουν να  παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την έκτακτη εορταστική παράσταση της 1ης Ιανουαρίου στις 17:00 το απόγευμα. Αν υπάρχει άνεργος πατέρας ή μητέρα σε κάποια οικογένεια, κάντε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατό και παρακολουθήστε την παράστασή μας μαζί με τις οικογένειες σας εντελώς δωρεάν. (τηλ.: 210 5238742).

«Zyklon ή Το Πεπρωμένο» στη θεατρική σκηνή Faust

Εικόνα
Πρεμιέρα 15 Ιανουαρίου 2018 Πόσο μικρή είναι η απόσταση ανάμεσα στην ψευδαίσθηση και στην πραγματικότητα;  Ένα καλά οργανωμένο παιχνίδι έρχεται να δώσει την απάντηση. Δύο παίχτες, σε μια διπλή κάψουλα, καλούνται να αντιμετωπίσουν τους πραγματικούς φόβους τους και να κοιτάξουν κατάματα τον καθρέφτη της ψυχής τους με οδηγό το σκοτάδι.

«Η σονάτα του σεληνόφωτος» στο θέατρο Αλκμήνη

Εικόνα
Από Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 Μετά το Δουβλίνο και το Παρίσι, το αριστουργηματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου «Η σονάτα του σεληνόφωτος» έρχεται σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου στο θέατρο Αλκμήνη από το Σάββατο 27 Ιανουαρίου.

Ο Μάριος Φραγκούλης in the mood… of success

Εικόνα
Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση του αθηναϊκού κοινού στις δυο συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη που θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής στις 27 και στις 28 Δεκεμβρίου. Μία εβδομάδα πριν από  την πρώτη εμφάνιση του  διεθνούς διάσημου τενόρου εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.

Το παραμύθι «Τα μπισκοτάκια της κυρίας Αλληλεγγύης» της Λίας Λάππα δραματοποιείται για καλό σκοπό

Εικόνα
Η καλή συνάδελφος Λία Λάππα δεν περιορίζεται μόνο στη δημοσιογραφία αλλά εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται με επιτυχία και με τη συγγραφή βιβλίων. Τα φετινά Χριστούγεννα ένα δικό της παραμύθι δραματοποιείται στο χώρο « Mary Poppins Coffee & Toys » που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου… «Τα μπισκοτάκια της κυρίας Αλληλεγγύης» θα βοηθήσουν φτωχές οικογένειες του νησιού…

Όλες οι… «Σουσούδες» συναντήθηκαν στην παρουσίαση του «Συλλεκτικού λευκώματος-ημερολογίου της Μαντάμ Σουσούς 2018»

Εικόνα
Μία πολύ όμορφη βραδιά με πρωταγωνίστρια τη «Μαντάμ Σουσού» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο χώρο της ΕΣΗΕΑ. Παρουσιάστηκε από τις Εκδόσεις Μαρία Δ. Ψαθά το «Συλλεκτικό λεύκωμα-ημερολόγιο της Μαντάμ Σουσούς 2018» με την παρουσία όλων των λαμπερών ηθοποιών που ενσάρκωσαν την αγαπημένη ηρωίδα του βιβλίου του Δημήτρη Ψαθά.

Η Βίκυ Κουλιανού στα dexx του «Mask»

Εικόνα
Μία θεά της ελληνικής μόδας βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο νυχτερινό μαγαζί « Mask » που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Παράσταση πάνω σε ποίηση Μιχάλη Κατσαρού και Μίλτου Σαχτούρη

Εικόνα
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου μια παράσταση λόγου και μουσικής, πάνω σε ποίηση Μιχάλη Κατσαρού και Μίλτου Σαχτούρη.

«Ο Τσέχωφ βωβός;» στο Από Μηχανής Θέατρο

Εικόνα
Από 03 Φεβρουαρίου 2018 Τι κακό μπορεί να σου τύχει αν είσαι η χήρα του Τσέχωφ και ταξιδεύεις στην Αμερική για να γίνεις σταρ του σινεμά; 

«Ανάμισης ντενεκές» στο Θέατρο Φούρνος

Εικόνα
Πρεμιέρα 14 Δεκεμβρίου 2017 Το πρώτο μυθιστόρημα του Γιάννη Μακριδάκη ο «Ανάμισης ντενεκές», ύστερα από δύο επιτυχημένους κύκλους παραστάσεων σε Ελλάδα και Κύπρο και μετά την παρουσίαση της παράστασης στo Monodrama Showcase, που διοργάνωσε ο οργανισμός «Πάφος 2017 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», επιστρέφει για μια νέα σειρά παραστάσεων στο Θέατρο Φούρνος, από τις 14 Δεκεμβρίου 2017.

«Το ελεύθερο ζευγάρι» επιστρέφει στο Θέατρο Μπέλλος

Εικόνα
Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο, ένα… «Ελεύθερο ζευγάρι», που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται ανανεωμένο στο «θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ» που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

«Κρεμάστρες του Δημόσιου Χώρου» ή «Το Σύμβολο της Αμοιβαιότητας»

Εικόνα
«Η τέχνη θα έπρεπε να μας παραστέκεται παντού όπου διαχέεται και δρα η ζωή…» Project Κοινωνικής Τέχνης της εικαστικού και θεωρητικού τέχνης δρ. Ελένης Πολυχρονάτου, για την δημιουργία ενός νέου τρόπου και χώρου συγκέντρωσης και ανταλλαγής ρούχων, αγαθών ή τροφίμων.

«Κάτω από τον Παρισινό ουρανό» με την Δέσποινα Στεφανίδου

Εικόνα
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού – Διέλευσις η Δέσποινα Στεφανίδου παρουσιάζει τους υπέροχους φίλους της… Edith Piaf, Yves Montand, Charles Aznavour, Michel Legrand κ.α., μέσα από αγαπημένα γαλλικά τραγούδια, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Misery: από 10 Ιανουαρίου στο θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης

Εικόνα
Το δυνατό θρίλερ «Misery» που βασίστηκε στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Στίβεν Κιγκ, έρχεται στο Ιλίσια Βολανάκης σε σκηνοθεσία του Τάκη Τζαμαργιά, με πρωταγωνιστές την Ρένη  Πιττακή και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Το «Barbarossa» ήρθε στο Χαλάνδρι

Εικόνα
To  εστιατόριο « Barbarossa » το πρωτογνωρίσαμε στο γραφικό λιμανάκι της Πάρου. Ο… κουρσάρος της Πάρου μετακόμισε στην Αθήνα, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, και πριν από λίγες μέρες έγινε εκεί το opening party.

«Εθεάθην μισός»: Στο θέατρο Zp87

Εικόνα
Στο θέατρο Zp87 παρουσιάζεται για τέσσερις μόνο παραστάσεις στις 20, 27 Ιανουαρίου και 3, 10 Φεβρουαρίου 2018 η μουσικοθεατρική performance «Εθεάθην μισός», βασισμένη στην ομώνυμη ποιητική συλλογή του Γιάννη Κωσταρή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ.

«Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ»: Έκτακτη παράσταση

Εικόνα
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:00 Το studio Μαυρομιχάλη τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του σπουδαίου Γερμανού Νομπελίστα συγγραφέα Χάινριχ Μπέλ, παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το εμβληματικό μυθιστόρημά του, «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ», σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή.

Σειρά συζητήσεων για «Το Κιβώτιο»: ο ποιητής και διευθυντής του περιοδικού «Φρέαρ» Δημήτρης Αγγελής στο studio Μαυρομιχάλη,

Εικόνα
Συζήτηση 10η: Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο  Studio Μαυρομιχάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο.

«Ίων» του Ευριπίδη: επιστρέφει στο Θέατρο Άλφα – Ιδέα

Εικόνα
Η μεγάλη επιτυχία του 60ού Φεστιβάλ Φιλίππων, ο «Ίων» του Ευριπίδη σε νέα μετάφραση και σκηνοθεσία της Ιόλης Ανδρεάδη, που έκανε πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων με το φυσικό φως του ήλιου το καλοκαίρι του 2017, έρχεται για 4 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα – Ιδέα, από 8 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Δευτέρα στις 21.00 μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Η «Φονική παγίδα» έκανε επίσημη πρεμιέρα

Εικόνα
Ένα θρίλερ με έντονα κωμικά στοιχεία παίζεται φέτος στο θέατρο Αγγέλων Βήμα. Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Φονική παγίδα» του Ίρα Λεβίν. «Άραγε θα σκότωνες για να κάνεις επιτυχία;» αυτό είναι το ερώτημα που θέτει εξαρχής ο συγγραφέας του έργου Ίρα Λεβίν…

"Ο Συλλέκτης" στον πολυχώρο Vault Theatre Plus

Εικόνα
Ο «Συλλέκτης», το πρώτο μυθιστόρημα του John Fowles, ανεβαίνει από τις 18 Δεκεμβρίου 2017 έως 27 Φεβρουαρίου 2018, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 , στον Πολυχώρο Vault, σε μετάφραση - δραματουργική επεξεργασία της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με τους Γιώργο Παπαπαύλου και Πολυξένη Μυλωνά.

«Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην;» Θέατρο Σφενδόνη

Εικόνα
Για οκτώ παραστάσεις ακόμη, μέχρι 6 Ιανουαρίου Το θρυλικό έργο  «Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην» ανεβαίνει από τη Λυκόφως για 2η σεζόν,  υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με δυο σπουδαίες ηθοποιούς, τη Ρούλα Πατεράκη στο ρόλο της Μπέημπι Τζέην και τη Μπέτυ Λιβανού στο ρόλο της Μπλανς.

Ηλίας Ανδριόπουλος: Μία διαδρομή στη μουσική και στο τραγούδι

Εικόνα
«Ένα ταξίδι σε ήχους ελληνικούς με τα λόγια των ποιητών» Μια αναδρομή στο μουσικό έργο του συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στην αίθουσα του Παρνασσού στις 30 Δεκεμβρίου, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2017...

Συζήτηση πανεπιστημιακών για τον «Αίαντα» στο Από Μηχανής Θέατρο

Εικόνα
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου αμέσως μετά την παράσταση «Αίας» του Σοφοκλή, που παρουσιάζεται στο Από Μηχανής θέατρο σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό γύρω από τη θεματολογία της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας και τη δραματουργική ανάπτυξη του έργου «Αίας» του Σοφοκλή.

Χριστουγεννιάτικες γεύσεις στο Mayor

Εικόνα
Ένα γεύμα με λαμπερούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο « Mayor ».