Το «Barbarossa» ήρθε στο Χαλάνδρι

To  εστιατόριο «Barbarossa» το πρωτογνωρίσαμε στο γραφικό λιμανάκι της Πάρου. Ο… κουρσάρος της Πάρου μετακόμισε στην Αθήνα, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, και πριν από λίγες μέρες έγινε εκεί το opening party.


Νεκτάριος Σκαμνάκης και Κάτια Νικολαϊδου
Με πιάτα βασισμένα στη μεσογειακή κουζίνα, εκλεκτούς γευστικούς συνδυασμούς και με άξονα πάντα την ποιότητα, το γνωστό εστιατόριο ήρθε για να κατακτήσει και το αθηναϊκό κοινό. Στο χώρο επικρατεί μίνιμαλ αισθητική, με έμφαση στο λευκό, στους τόνους του γκρι και του ξύλου που ντύνει το ταβάνι και τα τραπέζια, ενώ στο χώρο λειτουργεί και μπαρ που σερβίρει κοκτέιλ και ποτά. 
Στέλιος Κουδουνάρης, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Ευγένιος Barbarosa, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη


Το μενού περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες γευστικά επιλογές σε ψάρι και κρέας, όπως πανδαισία λαχανικών με ρόδι, κουκουνάρι, διάφορους σπόρους, ψητό κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ λεμονιού, φλογέρες με καβούρι και γλυκιά/καυτερή σάλτσα, γαρίδες τεμπούρα με μαγιονέζα σησαμέλαιου, τόνο tataki με λάδι τρούφας και αλμυρίκια, ταρτάρ καβουριού με yuzu και λάδι τρούφας, ραβιόλι αστακού με κρεμώδη σάλτσα ούζο και γαριδούλες. Ενημερωμένη είναι και η λίστα κρασιών του μαγαζιού. 

Νεκτάριος Σκαμνάκης και ΜΑρία Κορινθίου 


Σπέσιαλ στιγμές κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι που γίνεται πάρτι με ελληνική μουσική. Στην «πρεμιέρα» του γνωστού εστιατορίου ο Ευγένιος Barbarossa υποδέχτηκε τους Ραχήλ Μακρή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κάτια Νικολαϊδου, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Πηγή Δεβετζή, Μαρία Κορινθίου, κ.ά.


Γιάννης Συγγελάκης, Πηγή Δεβαυζή, Φιλίτσα Καλογεράκου, Σπύρος Πρέντζας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε όλες τις επώνυμες με μαγιό… και δεν πάθαμε πλάκα!!! - Πώς η ενημέρωση έγινε πασαρέλα λουόμενων κορασίδων;

«Βιοτεχνία Υαλικών» στο Θέατρο «Φούρνος»