Το παραμύθι «Τα μπισκοτάκια της κυρίας Αλληλεγγύης» της Λίας Λάππα δραματοποιείται για καλό σκοπό

Η καλή συνάδελφος Λία Λάππα δεν περιορίζεται μόνο στη δημοσιογραφία αλλά εδώ και αρκετό καιρό ασχολείται με επιτυχία και με τη συγγραφή βιβλίων. Τα φετινά Χριστούγεννα ένα δικό της παραμύθι δραματοποιείται στο χώρο «Mary Poppins Coffee & Toys» που βρίσκεται στη Χώρα Νάξου… «Τα μπισκοτάκια της κυρίας Αλληλεγγύης» θα βοηθήσουν φτωχές οικογένειες του νησιού…

Το «Mary Poppins Coffee & Toys» και η Κλόουν Μαριλού, με χαρά σας προσκαλούν στη δραματοποίηση του παραμυθιού «Τα μπισκοτάκια της Κυρίας Αλληλεγγύης», της Λίας Λάππα, την Πέμπτη 21 και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00, στο χώρο του «Mary Poppins Coffee & Toys» στη Χώρα Νάξου. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν σε φτωχές οικογένειες του νησιού.
Έξω βρέχει… Τα παιδάκια στο σχολείο είναι στεναχωρημένα. Πώς θα περάσει η μέρα όμορφα και δημιουργικά; Μα φυσικά με καλή διάθεση, έμπνευση και πολλή αγάπη. Και επειδή η αγάπη έχει συντροφιά της την αλληλεγγύη, μαζί με τα παιδάκια θα συνεργαστούν και θα φτιάξουν τα ΠΙΟ νόστιμα μπισκοτάκια του κόσμου.
Ο λόγος; Για να τα προσφέρουν.
ΕΣΥ τι πράξη αλληλεγγύης θα κάνεις αυτές τις γιορτές;
Απλώς έλα στο «Mary Poppins Coffee & Toys» και βοήθησε κάποιες οικογένειες του νησιού μας να κάνουν γλυκά Χριστούγεννα.

Μετά τη παράσταση θα φτιάξουμε με όλα τα παιδάκια μπισκοτάκια και θα τα προσφέρουμε μαζί με τα χρήματα στις οικογένειες. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε όλες τις επώνυμες με μαγιό… και δεν πάθαμε πλάκα!!! - Πώς η ενημέρωση έγινε πασαρέλα λουόμενων κορασίδων;

«Βιοτεχνία Υαλικών» στο Θέατρο «Φούρνος»