Σήμερα τα εγκαίνια - Η ζωγράφος Αριάδνη Βιτάσταλη στο "Απέραντο Γαλάζιο" για καλό σκοπό


Αν βρεθείτε αυτό το διάστημα στο χώρο του ξενώνα «Απέραντο Γαλάζιο» από σήμερα εγκαινιάζεται η εικαστική έκθεση της Αριάδνης Βιτάσταλη “Love by the Sea” Μία έκθεση για καλό σκοπό...

Ο ξενώνας «Απέραντο γαλάζιο» στην Αιγιάλη της Αμοργού φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής της Αριάδνης Βιτάσταλη με τίτλο “Love by the sea”.
 Το «Απέραντο γαλάζιο» στη προσπάθειά του , μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες,   να προσφέρει στο τόπο μας, βρήκε συμμέτοχο την Αριάδνη Βιτάσταλη στην ιδέα μιας έκθεσης με κοινοφελή σκοπό και από κοινού αποφάσισαν τα έσοδα της έκθεσης να διατεθούν στο Νηπιαγωγείο & Δημοτικό σχολείο της Αιγιάλης-Θολαρίων.
   Η Αριάδνη Βιτάσταλη είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, με σπουδές ζωγραφικής  στη Γαλλία και με πολλές στο ενεργητικό της ατομικές και  ομαδικές εκθέσεις, υπάρχουν έργα της σε σημαντικές ιδιωτικές συλλογές. Επισκέπτρια του νησιού μας που όχι μόνο μαγεύτηκε από τις ομορφιές του, αλλά αποφάσισε να παρουσιάσει τα έργα της και ταυτόχρονα να ενισχύσει την τοπική κοινωνία της Αιγιάλης.
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 21.00 μ.μ. στον χώρο της «Πέργκολας» του ξενώνα,  και θα είναι ανοικτή στο κοινό καθημερινά 18.00-21.00  μέχρι της 20 Αυγούστου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε όλες τις επώνυμες με μαγιό… και δεν πάθαμε πλάκα!!! - Πώς η ενημέρωση έγινε πασαρέλα λουόμενων κορασίδων;

«Βιοτεχνία Υαλικών» στο Θέατρο «Φούρνος»