Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2018

"Το Τάβλι" από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Εικόνα
Περιοδεία – Καλοκαίρι 2018 Το κλασικό αριστούργημα του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το Τάβλι», παρουσιάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία του Πέρη Μιχαηλίδη. Τους δύο εμβληματικούς ήρωες του έργου ερμηνεύουν ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Πέρης Μιχαηλίδης.  

Η προβολή της φθήνιας

Εικόνα
Φέτος είναι γεγονός ότι η τηλεόραση έφτασε στον πάτο προβάλλοντας όχι μόνο φθηνά προγράμματα αλλά και επιλέγοντας για στελέχωση των εκπομπών πρόσωπα άνευ ενδιαφέροντος και λόγου ύπαρξης στη μικρή οθόνη (με μικρές εξαιρέσεις).

Μελέτη για το έργο "Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα"

Εικόνα
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Liberal Books η μονογραφία του Νεκτάριου-Γεώργιου Κωνσταντινίδη με τίτλο « La R é unification des deux Cor é es de Jo ë l Pommerat : Entre le paradoxe et le conflit ».

"Ο Συμβολαιογράφος" στο Θέατρο Χώρα

Εικόνα
Πρεμιέρα: 14 Δεκεμβρίου 2018 Ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί το αριστούργημα του Αλέξανδρου Ρ. Ραγκαβή «Ο Συμβολαιογράφος», που θα ανέβει από τις 14 Δεκεμβρίου του 2018, στο θέατρο ΧΩΡΑ, με τον Σταμάτη Φασουλή στον ομώνυμο εμβληματικό ρόλο του σιορ Τάπα.

«Άστρα να πάνε»

Εικόνα
Την καλλιτεχνική περίοδο 2018-’19 το Θέατρο ΚΑΠΠΑ φιλοξενεί, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το νέο θεατρικό έργο «Άστρα να πάνε» των συγγραφέων Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή σε σκηνοθεσία του Νίκου Μαγδαληνού.