Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2018

Μαρίλλη Μαστραντώνη: «Στην εποχή μας επανακάμπτουν ανησυχητικά φαινόμενα που ζήσαμε στο παρελθόν»

Εικόνα
Μετά το «Manifesto 2083», μέσω του οποίου διερευνήθηκαν οι αιτίες της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, η Μαρίλλη Μαστραντώνη και το ΕΝΤΡΟΠΙΑ Ensemble «χτίζουν» μια ακόμη παράσταση, χαρακτηριστικό δείγμα του θεάτρου-ντοκουμέντο. Το καινούργιο διεθνές project τους με τίτλο «Camp Europe» μελετά την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Ο λοκληρωμένη η παράσταση «Camp Europe» θα παιχτεί 9-15 Μαΐου στο Θέατρο Χυτήριο.

«ATHENS SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2018»

Εικόνα
Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Labillusions, σε συνεργασία με το Θέατρο OLVIO διοργανώνει από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 το 2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Βαλίτσας “ATHENS SUITCASE THEATRE FESTIVAL 2018”. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2015 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, τόσο από την πλευρά της συμμετοχής του κοινού, όσο και από το υψηλό επίπεδο των παραστάσεων. Σε διάστημα ενός μήνα συμμετείχαν 13 θεατρικά σχήματα που έδωσαν το καθένα από μία έως τρεις παραστάσεις, ενώ παράλληλα οργανώθηκαν διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστήρια.

«Χτυποκάρδια στο θρανίο» με Γερονικολού και Τζιόβα

Εικόνα
Η Λίζα Πετροβασίλη επιστρέφει στο σανίδι 56 χρόνια μετά την πρώτη της θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία για να προσφέρει στιγμές γέλιου και νοσταλγίας με το ανέμελο, ξέγνοιαστο και ατίθασο ταμπεραμέντο της, σ’ ένα έργο που έχουν αγαπήσει όλοι οι Έλληνες.