Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοέμβριος, 2017

Εορταστικό πρόγραμμα στο Θέατρο 104

Εικόνα
Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων το Θέατρο 104 αλλάζει τις ώρες και μέρες των παραστάσεων προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους φίλους του και να τους προσφέρει ένα πραγματικά γιορτινό και απολαυστικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στο ωράριο που διευκολύνει περισσότερο τις μέρες αυτές.

Ο χορός επιστρέφει στο OLVIO «πENDε»

Εικόνα
ΓΙΑ 3 ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ! Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 21:30 Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 22:00  και Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 22:00 * Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου μετά την παράσταση των 21:30 θα ακολουθήσει LIVE στο φουαγιέ του OLVIO με τους MODE PLAGAL! Το θέατρο OLVIO, αποδεικνύοντας την πίστη και την προσήλωσή του στις αξίες του Πολιτισμού και της Τέχνης και δη στην τέχνη του Χορού, έχοντας φιλοξενήσει δεκάδες δουλειές Ελλήνων και ξένων δημιουργών, συνεχίζει να εμπνέεται από το σύγχρονο χορό και σε συνεργασία με διακεκριμένους καλλιτέχνες παρουσιάζει το 2ο κύκλο παραστάσεων του “πENDε”, για 3 μόνο παραστάσεις στην Αθήνα!

Van Gogh Alive - The Experience! Έναρξη ξεναγήσεων

Εικόνα
                   Το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, η απόλυτη βιωματική εμπειρία συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από 40.000 θεατές μέσα σε 3 εβδομάδες λειτουργίας θαύμασαν αυτή την μεγαλειώδη έκθεση και έζησαν την μοναδική εμπειρία του Van Gogh Alive - The Experience!

Σειρά συζητήσεων για «Το Κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου

Εικόνα
Τρίτη χρονιά –Συζήτηση 7 η Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 Το «Κιβώτιο», το εμβληματικό έργο του Άρη Αλεξάνδρου, παρουσιάζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο  Studio Μαυρομιχάλη , σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή και Κλεοπάτρας Τολόγκου, με τον Φώτη Μακρή στον κεντρικό ρόλο.